Alle voorkomende kantoor-
en communicatie disciplines
die om diverse specialismes vragen bij DM Support.

 
Ga naar:      Over DM Support      Over onze opdrachtgevers      Over u


Over DM Support


Dankzij jarenlange ervaring voegt DM Support zich naadloos naar elke organisatie. Werken wij voor u, dan maken wij ons direct uw ‘tone of voice’ eigen en pakken efficiënt op wat er gedaan moet worden. Dat brengt rust en structuur. Veel taken worden bij ons neergelegd, die verder gaan dan Secretariaat of uw telefonische visitekaartje. Wij voelen ons ook als een vis in het water bij taken als personele en financiële administratie, jaarrekeningen, databeheer, organisatie van ontvangsten, uw virtuele receptie en bestuurlijke ondersteuning. Dankzij ons professionele netwerk handelen wij ook de redactie van nieuwsbrieven, het CMS van websites, de productie van drukwerk tot en met het leveren van juridisch advies. In feite alle voorkomende kantoor- en communicatie disciplines die om diverse specialismes vragen maar door één klein centraal team moeten worden gehandeld. Dit team vindt u bij DM Support in Bussum.


    In feite alle voorkomende kantoor- en communicatie disciplines die om diverse specialismes vragen maar door één klein centraal team moeten worden gehandeld. Dit team vindt u bij DM Support in Bussum.


Over onze opdrachtgevers


Verenigingen, stichtingen, fondsen, goede doelen, maar ook ondernemingen binnen het MKB hebben DM Support inmiddels weten te vinden. Organisaties waar we in de meeste gevallen al jaren voor werken en daarvoor de spin in het web vormen. Deze organisaties hebben geen behoefte aan of budget voor een vaste werknemer op een vaste werkplek. Maar zij willen wel verzekerd zijn van een professioneel office management, een hands-on secretariaat, een up-to-date relatiebestand en een adequaat gevoerde administratie. Bovenal zijn het organisaties die behoefte hebben aan betrouwbaarheid en continuïteit.


    Bovenal zijn het organisaties die behoefte hebben aan betrouwbaarheid en continuïteit.


Over u


Flexibilisering en outsourcing zijn geen hypes, ze zijn voor veel kleinere organisaties een noodzaak om efficiënt en kostenbewust te kunnen (blijven) opereren. Een externe kracht kan net zo persoonlijk en toegewijd zijn als een vaste medewerker. Met DM Suport haalt u ervaring, professionaliteit en specialisme in huis en versterkt u uw team. Op deeltaken of als totaaljob. Tijdelijk of op vaste basis. Hoe dan ook boekt u tijdwinst en bespaart u op kosten. DM Support vult open plekken in zonder vaste plekken te claimen.


    Flexibilisering en outsourcing zijn geen hypes, ze zijn voor veel kleinere organisaties een noodzaak om efficiënt en kostenbewust te kunnen (blijven) opereren.
 
 
© Copyright DM Support
DOEN! Webontwerp en Grafisch ontwerp
Home      DM Support      Werzaamheden      Voor wie?      Contact